• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Breda

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Breda
offerte aanvragen

Een opslagruimte huren in Breda en omgeving

Wilt u een opslagruimte huren in Breda of omgeving dan moet u bij Easybox zijn. Van kleine standaard opslagruimtes tot garageboxen, Easybox in Breda heeft het allemaal. Easybox biedt u de beste service en kortingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de acties bij Easybox Breda.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: willem
Review geplaatst op: 19 november 2018
Onderwerp: Breda
Beoordeeld met:

Aangename klant benadering.
We hebben een aantal alternatieve boxen bekeken. En in goed overleg de overstap gemaakt naar een grotere box..

Auteur: Suzanne
Review geplaatst op: 17 november 2018
Onderwerp: Breda
Beoordeeld met:

Zeer gebruikersvriendelijk, zichtbaar dat veel ervaring met opslag bestaat, heel redelijke prijzen

Auteur: Willem
Review geplaatst op: 15 september 2008
Onderwerp: Breda
Beoordeeld met:

erg tevreden met de opslag van de inboedel van mijn ouders , helaas een verdrietig verhaal maar bij Easybox hebben ze me goed geholpen . rnze denken met je mee , en je kunt er altijd terecht .rnvoelde me er…

Zakelijk en particulier huren

Zowel zakelijk als particulier is het mogelijk om een opslagruimte te huren. Dit kan voor een tijdelijke of een langdurige huurperiode zijn. Bij Easybox is alles mogelijk. Voor veel bedrijven is het gewenst een opslagruimte te huren voor verhuizingen, tijdelijk ander werk, kantoorartikelen, winkelvoorraden, promotiematerialen en computeronderdelen.  Voor particulieren kan een opslagruimte handig zijn voor het opslaan van (tuin)gereedschap, voertuigen, versiering, of de hele inboedel bij verhuizingen en verbouwingen. Vraag een offerte aan bij Easybox en ontdek de mogelijkheden.


Maten en inhoud opslagruimte in Breda

Welke maat opslagruimte u nodig heeft hangt af van de hoeveelheid goederen die u wilt opslaan. De standaard formaten van de opslagruimtes variëren van 1m2 tot 50m2. Zorg er daarom eerst voor dat u precies weet hoeveel ruimte u nodig heeft voordat u een offerte aanvraagt. De ruimte is makkelijk te berekenen met de ruimte calculator. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Easybox is altijd bereid u advies op maat te geven.
Welke inhoud u ook in uw opslagruimte wilt plaatsen, Easybox Breda zorgt voor het juiste klimaat. Al onze opslagruimtes zijn droog, stofvrij en kunnen verwarmd worden indien dit nodig is. Zo blijft de inhoud beschermd tegen vocht en vorst en hoeft u niet bang te zijn dat er iets met uw goederen gebeurt.


Transport

Bereikbaarheid staat bij Easybox voorop. Het is belangrijk dat u gemakkelijk bij uw opslagruimte terecht kunt. De opslagruimtes zijn bijna altijd net buiten de stad en aan een grote weg gelegen waardoor ze makkelijk te bereiken zijn. Maar ook zijn alle Easybox vestigingen zo gebouwd dat u zo snel mogelijk bij uw box kunt. De hoge en brede gangen, dienstliften, steekkarretjes en transportwagens zorgen ervoor dat u niet hoeft te sjouwen, maar uw bezitting eenvoudig naar uw box vervoert. Voor grote opslagruimtes die vaak gebruikt moeten worden bieden wij de optie om een box aan de buitenkant van het gebouw te kiezen. Hier kunt u met een voertuig, van een auto tot een vrachtwagen dicht bij de opslagruimte komen zodat het laden en lossen sneller gaat.


Veiligheid en toegang tot Easybox in Breda

Tot elke Easybox opslagruimte heeft u zeven dagen per week van 06.00 uur tot 23.00 uur toegang. Om de vestiging binnen te komen moet u een persoonlijke pincode gebruiken zodat u zeker weet dat u de enige bent die bij uw unit kan. Al onze vestigingen zijn voorzien van een 24uurs camerabewaking en een alarmsysteem met bewegingsmelders die na sluitingstijd ingeschakeld worden. Deze staan in verbinding met een beveiligingsbedrijf die alle vestigingen van Easybox ’s nachts in de gaten houd. U hoeft dus niet bang te zijn dat er iemand ongezien bij uw opslagruimte kan komen.


Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Breda

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.