• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Zeist

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Zeist

Opslagruimte in Zeist huren

offerte aanvragen

Bij Easybox profiteert u van optimale service en gemak. Ook in de omgeving Zeist is dit zeker het geval! Ook op deze locatie kunt u gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op de huurprijs als u van plan bent voor langere tijd gebruik te maken van onze ruimtes. Hoe langer u huurt, des te groter uw voordeel! In Zeist beschikt Easybox over een groot complex met opslagruimtes en boxen beschikbaar voor tijdelijke opslag. Woont u in Zeist zelf of in de omgeving, dan is deze vestiging van Easybox perfect voor u!


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: raimond
Review geplaatst op: 18 juli 2018
Onderwerp: Zeist
Beoordeeld met:

de vriendelijkheid van de medewerkers, prijs - kwaliteit verhouding, netheid van het gebouw & de opslagboxen en veiligheid allemaal top!

Auteur: Gijs
Review geplaatst op: 08 juli 2018
Onderwerp: Zeist
Beoordeeld met:

geweldig vriendelijk personeel, kreeg een mooie rondleiding en geen gepush om een box te kopen. Eerlijke prijs voor een schone en droge opslagbox voor mijn archief.

Auteur: egbert
Review geplaatst op: 01 maart 2018
Onderwerp: Zeist
Beoordeeld met:

gewoon heel erg tevreden

Inrichting van de opslag in Zeist

Ook in Zeist beschikken wij over verschillende opslagruimtes die variëren in grootte. U kunt kiezen om een opslagruimte te huren die een of juist vijftig vierkante meter in beslag neemt. Zo is er altijd een ruimte beschikbaar die voldoet aan uw eisen. Tevens kunnen de ruimtes voorzien worden van archiefrekken waardoor de ruimte gelijk overzichtelijker wordt.

De units in Zeist zijn daarbij altijd droog en stofvrij. Als u wil dat de ruimtes verwarm worden, dan is dit mogelijk. Als u andere wensen heeft of de ruimte op een specifieke manier wilt indelen dan kunt u dit bespreken met een van onze medewerkers. Wij hebben altijd een ruimte voor u die bij u past!


Bereikbaarheid van de opslagruimte in Zeist

De ruimtes zijn goed bereikbaar voor mensen die in de omgeving wonen van Zeist. Ook vanuit Utrecht zelf is de plek makkelijk te bereiken. Vooral met de auto hoeft u weinig moeite te doen. Komende vanuit Utrecht-Oost is het maar een paarhonderd meter rijden. Voor iedereen die niet in Utrecht zelf woont, is de ruimte goed bereikbaar met de auto maar ook zeker met het openbaar vervoer. Als u geïnteresseerd bent in een ruimte in de omgeving van Zeist, dan is dit ook mogelijk. Easybox beschikt over een paar garageboxen die u eventueel kunt huren. Als u geïnteresseerd bent dan kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.


Toegang en veiligheid in de omgeving van Zeist

U heeft bijna altijd toegang tot uw opslagruimte; de boxen zijn geopend van 06.00 tot 23.00 uur. Daarbij is de receptie van 10.00 tot 17.00 geopend. Met vragen en/of opmerkingen kunt u daar op deze tijden altijd terecht. U ontvangt van ons een persoonlijke pincode. Deze code zorgt ervoor dat er niemand anders bij de box kan. De boxen zijn daarbij goed beveiligd en te allen tijde bewaakt. Heeft u een transportwagen nodig? Deze kunt u vinden in de opslaghal. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Zeist

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.