Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een opslagruimte huren in Oosterhout

bij Easybox​

Heeft u een tekort aan ruimte op de zaak of in uw woning in de omgeving van Oosterhout? Om dit probleem te verhelpen kunt u gemakkelijk en snel een opslagruimte in Oosterhout huren bij Easybox. Hier bieden wij u de mogelijkheid uit verschillende types opslagruimte. U kunt een opslagruimte XXS, XS, S, M, L, XL of XXL bij ons huren. Dit schets bij u wellicht meer verwarring dan dat het duidelijkheid creëert, dat begrijpen wij. Om een indicatie van de mogelijkheden te geven kunt u bij de XXS variant om en nabij 10 verhuisdozen kwijt. Bij de XXL opslagruimte kunt u er maar liefst 475 kwijt! Een enorm verschil. Wilt u een ruimte huren in Oosterhout, maar ziet u dit het liefst van te voren met uw eigen ogen. Dan kunt u bij ons een vrijblijvend bezoek inplannen om het pand en de ruimte te inspecteren.

Een opslagruimte huren voor mijn bedrijf

Een opslagruimte huren in Oosterhout kan ook een uitkomst bieden voor diverse soorten bedrijven. Het kan zijn dat u een overschot aan inventaris heeft, u kampt met een ruimte tekort door bijvoorbeeld seizoensgebonden producten in uw winkel of u wilt tijdelijk uw inboedel opslaan tijdens een verhuizing. Allemaal mogelijkheden waarbij een opslagruimte in Oosterhout een uitkomst in kan bieden. Ook voor dit soort situaties is een opslagruimte te huur in Oosterhout voor een korte of langere periode.

Een mini opslag huren bij Easybox Oosterhout

Een kleine opslagruimte in Oosterhout begint bij 1 tot 4 m2 of beter gezegd: 10 tot 115 verhuisdozen. Dit kan een fijne oplossing bieden wanneer u uw wintersport spullen wilt opslaan. Wanneer u het oude speelgoed van uw kind niet wilt weggooien en er eigenlijk ook geen ruimte voor heeft. Of voor het opslaan van bedrijfsarchieven of familie foto’s.

Een grote opslagruimte huren in Oosterhout bij Easybox

Een grote opslagruimte huren in Oosterhout begint bij een afmeting van 7m2. We kunnen echter nog meer ruimte bieden, mocht dit wenselijk zijn. Onze grootste ruimte gaat namelijk tot 18m2, oftewel 475 verhuisdozen! Heeft u in uw eigen winkel geen ruimte meer voor de voorraad, of bent u de eigenaar van een webwinkel zonder pand. Dan is dit de perfecte uitkomst! Vraag ons naar de mogelijkheden, ook voor een korte of lange duur staan wij voor u klaar.

Hoe kan ik een opslagruimte in Oosterhout huren?

Dit kan vrij simpel! Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte op. Wij vragen u hier wel alvast uw wensen op te geven, zodat wij een zo specifiek mogelijke offerte voor u kunnen opstellen. Wanneer u dit heeft gedaan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in