Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een opslagruimte te huur in Oosterhout

bij Easybox

Een opslagruimte is te huur in Oosterhout om diverse redenen. Dit kunnen leuke redenen zijn, zoals ene verhuizing, het opsparen van de inboedel van uw kind of kinderen, het bewaren van speelgoed van vroeger of dat van uw kinderen. Maar het kan ook voor minder leuke situaties een uitkomst bieden. Opslagruimtes zijn ook te huur in Oosterhout wanneer er een dierbare van u is te komen overlijden en de spullen een tijdelijk onderkomen nodig hebben. Of tijdens een scheiding waarbij een partner van u of uzelf het oude huis zal verlaten. Voor zowel de leuke als de minder leuke situaties biedt Easybox een scala aan type opslagruimtes voor u aan. Huur opslagruimte per m2 in Oosterhout. U kunt kiezen uit de volgende opslag boxen: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Beginnend bij 1 m2, oplopend tot wel 18 m2. Waarbij u ongeveer 10 tot 475 verhuisdozen kunt opslaan.

Liggen mijn spullen veilig?

Een terechte vraag, u wilt uw waardevolle spullen niet zomaar ergens opslaan natuurlijk. Enige garantie over de veiligheid van uw spullen, is in dit geval dan ook niet meer dan logisch. Dit kan Easybox voor u garanderen:

  1. Het pand wordt zowel in als extern 24/7 bewaakt door ons camerasysteem. Zo houden wij een oogje in het zeil, om rare situaties voor te zijn.
  2. Het pand voldoet aan de hoogste eisen die een verzekeraar kan stellen voor soortgelijke bedrijven. Zo zijn er naast het camerasysteem ook andere preventiemiddelen aanwezig.
  3. Op elke locatie is er dagelijks iemand op de receptie aanwezig. Een betrouwbare werknemer die een oogje in het zeil houdt, zodat uw spullen veilig liggen.
  4. Elke klant bij ons krijgt een unieke toegangscode. Hiermee voorkomen wij dat het vrije inloop is. Mocht er iets raars gebeuren kunnen we ook aan de hand van deze codes inzien wie er wel of niet aanwezig waren op dat moment.
  5. Bij het afnemen van een contract kunt u ook een cilinderslot van ons krijgen om uw opslagruimte nog beter af te kunnen sluiten. Alleen u krijgt de sleutel en daarmee toegang.
 

Bent u nog niet helemaal overgehaald? Plan dan samen met een collega van ons een vrijblijvende rondleiding in. Onze collega kunt u op elk gebied geruststellen door een uitleg van onze werkwijze te geven. U kunt ons hiervoor bereiken op: 078 61 90 458.

Plan nu uw rondleiding in of vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in