Tijdelijke opslagruimte

 Home / Tijdelijke opslagruimte

Tijdelijke opslag

Voor de tijdelijke opslag van uw spullen worden er bij Easybox verschillende opties geboden. U kunt terecht in vestegingen door heel Nederland voor het opslaan van uw spullen. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen of verbouwen? Of gaat u op reis? Dan kan tijdelijke opslag een uitkomst zijn. Easybox levert tijdelijke opslagboxen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Extra ruimte kan namelijk voor iedereen een oplossing zijn. Voor bedrijven kunt u hierbij denken aan de tijdelijke opslag van seizoensproducten. Terrastafels en stoelen staan bijvoorbeeld niet het gehele jaar buiten. Deze kunt u dan buiten het seizoen tijdelijk opslaan bij Easybox. Via een online offerte ziet u gemakkelijk het voordeel dat de boxen van Easybox voor u persoonlijk of voor uw bedrijf kunnen hebben. Bij Easybox is flexibiliteit een belangrijke waarde. Zo zit u niet vast aan een duur contract, maar is alles mogelijk of u nu uw spullen voor enkele weken, maanden of jaren wilt opslaan. Langer huren loont, maar tegelijkertijd zit u nergens aan vast. Deze flexibiliteit ziet u ook terug in het feit dat u bij Easybox gemakkelijk kunt wisselen van box. Natuurlijk kan het voorkomen dat u door omstandigheden minder of juist meer ruimte nodig heeft. Dit kan voordelig zijn wanneer u bijvoorbeeld met een verhuizing niet de gehele inboedel in één keer op wilt slaan. U kunt per maand wisselen van box.


Maten en soorten

Tijdelijke opslag komt bij Easybox in alle maten en soorten. Wij bieden zeven verschillende maten tijdelijke opslagruimtes. Deze maten variëren vanaf de XXS-box tot de XXL-box. In de XXS-box passen 10 verhuisdozen terwijl in de XXL-box 475 verhuisdozen passen. Op deze manier is er voor iedere wens een passende box. Wilt u bijvoorbeeld enkel papierwerk kwijt? Dan heeft u natuurlijk minder ruimte nodig dan wanneer u tijdelijk meubels wilt opslaan. Online kunt u makkelijk de ruimte die u nodig heeft berekenen met de ruimte-calculator en kunt u een preview van de boxen bekijken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook langskomen bij een van onze vestigingen voor advies. Op deze manier kiest u altijd de juiste box voor de tijdelijke opslag van uw spullen. Natuurlijk is niet alleen de juiste maat belangrijk, maar ook de kwaliteit van de box. Al onze tijdelijke boxen zijn water- en stofvrij, zijn beveiligd en makkelijk te bereiken. U kunt de standaard boxen daarnaast uitbreiden. Zo kunt u kiezen voor een verwarmde box en bieden wij archiefrekken voor uw tijdelijke box. Voor het behoud van belangrijk papierwerk en/of schilderijen kan het klimaat bijvoorbeeld belangrijk zijn. In enkele van de Easybox-vestegingen kunt u ook garageboxen tijdelijk huren. Neem hiervoor contact op met de vestiging bij u in de buurt.

 

Veiligheid

Het allerbelangrijkst bij tijdelijke opslag is misschien wel de veiligheid van de opgeslagen spullen. Deze wordt bij Easybox dan ook uiterst serieus genomen. Hierbij doelen wij naast inbraakprotectie ook op brandveiligheid. Zo mag er op de Easybox-terreinen niet gerookt worden en is het hebben van open vuur verboden. De tijdelijke opslagboxen worden beschermd met 24-uurs videobewaking, om op het terrein van de boxen te komen heeft u een persoonlijke pincode nodig en de box kunt u sluiten met een stevig slot. Op alle vestigingen is daarnaast 5 dagen per week van 10:00 tot 17:00 personeel aanwezig. U kunt uw tijdelijke box 7 dagen per week bereiken vanaf 6.00 in de ochtend tot 23.00 ’s avonds.

 

Bekijk alle tijdelijke opslag aanbiedingen bij Easybox! Druk hier voor de aanbiedingen!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.