• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox opslag mogelijkheden

 Home /  Tijdelijke opslag / Opslag mogelijkheden

Tijdelijke opslag mogelijkheden

Met Easybox huurt u zowel particulier als zakelijk. Dezelfde producten en diensten, andere doeleinden. Als zakelijke huurder heeft u wellicht behoefte aan een tijdelijke opslagplaats voor seizoensgebonden producten of promotiemateriaal. Vraag eens een offerte op bij Easybox en ontdek het extra voordeel voor uw bedrijf. Want bij Easybox huurt u niet alleen flexibel en voordelig; u bespaart ook nog eens dure magazijn- en contractkosten!


Opslagruimte op maat

De standaard formaten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2. De ruimten kunnen worden voorzien van archiefrekken. De units zijn droog, stofvrij en indien nodig verwarmd. Specifieke wensen m.b.t. de grootte en/of inrichting van de box zijn altijd bespreekbaar.


Garageboxen

Naast de standaard opslagruimten zijn enkele garageboxen beschikbaar. Interesse? Neemt u dan contact op met een van de Easybox vestigingen.


Transport

In de opslaghal staan transportwagens klaar, waarop u uw spullen kunt overladen en naar uw box kunt vervoeren.


Toegang en veiligheid

Met uw persoonlijke pincode heeft u elke dag van 06.00 uur - 23.00 uur toegang tot uw box. Een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt ervoor dat alleen u (en eventueel andere geregistreerden) bij uw box kunt. De beveiliging en bewaking staan continu paraat. Wilt u ter plaatse iets vragen? De receptie staat van 10.00 tot 17.00 uur tot uw beschikking.


Verhuisdozen

Bij Easybox kunt u stevige verhuisdozen kopen. 10 stuks voor € 17,50 en 20 stuks voor € 32,50.


Extra mogelijkheden

Gaat u verhuizen? Wilt u een kleine inboedel tijdelijk opslaan? Bij Easybox kunt u ook grotere opslagruimten huren. Net zo eenvoudig en zonder al te veel kosten. Neem hiervoor contact op met Easybox.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.