• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Roosendaal

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Roosendaal

Opslag in Roosendaal huren?

Wilt u een opslag huren? Dat is bij Easybox geen probleem! offerte aanvragenBij Easybox kunt u gebruik maken van geweldige aanbiedingen en een goede service. Wij beschikken over meerdere vestigingen verspreid over het hele land. Ook in het zuiden van het land zijn er meerdere vestigingen. Zo kunt u een opslagruimte huren in Roosendaal. Woont u in de buurt of in de stad zelf dan is deze locatie perfect voor u! Easybox heeft in deze gemeente een groot complex met opslagruimtes en boxen beschikbaar voor tijdelijke opslag.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: Barbara
Review geplaatst op: 08 juli 2018
Onderwerp: Roosendaal
Beoordeeld met:

nette opslag jammer dat er niet elke dag personeel is, dan moet je soms een dag wachten met een vraag.

Auteur: Linda S
Review geplaatst op: 07 maart 2018
Onderwerp: Roosendaal
Beoordeeld met:

Heb de opslagunit pas gehuurd en service van de medewerkers is zeer goed en als je hulp nodig hebt word dit meteen geboden. Klantvriendelijkheid ook zeer goed.

Auteur: tinus de akker
Review geplaatst op: 01 maart 2018
Onderwerp: Roosendaal
Beoordeeld met:

fijn vrijblijvend informatief gesprek met rondleiding, na een week nog netjes na gebeld of ik vragen had en via een mooie aanbiedingsactie meteen bespaard. ik kan ze aanraden

Inrichting van de opslag in Roosendaal

Zoekt u een tijdelijke opslag in Roosendaal? Dan is Easybox perfect voor u! De opslagruimtes in Roosendaal variëren van een tot vijftig vierkante meter. U kunt dus altijd kiezen voor een ruimte die bij u en uw behoefte past. Daarbij kunnen de ruimtes voorzien worden van archiefrekken zodat u uw spullen op een overzichtelijke manier kunt opbergen. Er kan geen vocht in de ruimtes komen; deze zijn dus altijd droog.

Ook kunnen de boxen verwarmd worden als u de warmte nodig heeft voor het bergen van uw spullen. De opslagruimtes van Easybox zijn altijd stofvrij. Als u nog specifieke wensen heeft met betrekking tot de grootte of de inrichting van de ruimtes dan kunt u dit bespreken met een van onze medewerkers. Bij Easybox staan wij altijd voor u klaar!


Bereikbaarheid van de opslag in Roosendaal

Als u in de buurt van Roosendaal woont dan is deze opslag van Easybox perfect voor u! De ruimtes zijn namelijk vanuit de stad en van buiten de stad perfect bereikbaar. De ruimtes bevinden zich aan de rand van de stad. Op deze manier is de Easybox opslag dus goed bereikbaar vanuit en van buiten de stad.

De snelweg bevindt zich dichtbij de opslagruimtes en met openbaar vervoer is de opslag ook prima te bereiken. Bent u naast deze opslagruimtes nog geïnteresseerd in garageboxen in de omgeving van Roosendaal? Die zijn ook beschikbaar. U kunt dan contact opnemen met een van onze vestigingen.


Toegang en veiligheid in de omgeving van Roosendaal

Als u een opslag wilt huren bij Easybox dan ontvangt u van ons een persoonlijke pincode. Met deze pincode heeft u elke dag van 06.00 tot 23.00 uur toegang tot de ruimte. Dit systeem zorgt ervoor dat alleen u bij de spullen kunt komen. Daarbij worden de ruimtes continu bewaakt en beveiligd. Uw spullen zijn bij Easybox dus altijd veilig! Voor eventuele vragen is de receptie geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Redt u het niet om de spullen te vervoeren? Dan staan er in de opslaghal transportwagens voor u klaar.

 

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Roosendaal

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.