Tijdelijke opslag mogelijkheden

 

Met Easybox huurt u zowel particulier als zakelijk. Dezelfde producten en diensten, andere doeleinden. Als zakelijke huurder heeft u wellicht behoefte aan een tijdelijke opslagplaats voor seizoensgebonden producten of promotiemateriaal. Vraag eens een offerte op bij Easybox en ontdek het extra voordeel voor uw bedrijf. Want bij Easybox huurt u niet alleen flexibel en voordelig; u bespaart ook nog eens dure magazijn- en contractkosten!

Veilige opslag
Elk formaat
Elk budget
Flexibele huurtermijn
7 dagen p/w toegang
Vrijblijvende rondleiding

Veiligheid van uw opslagruimte

Bij Easybox® slaat u uw spullen veilig op. Al onze vestigingen voldoen aan de hoogste brand- en inbraakeisen die verzekeraars stellen aan bedrijven als Easybox®. In en rond onze vestigingen is 24 uurs videobewaking, onze vestigingen zijn voorzien van een alarmsysteem met bewegingsmelders.

Personeel aanwezig

De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, op deze tijden zijn er dus altijd mensen aanwezig van Easybox®.

Persoonlijke pincode

Uiteraard kunt u zelf ook bijdragen aan de veiligheid van uw spullen. Om het pand binnen te komen, gebruikt u uw persoonlijke pincode. Wij raden u aan deze aan zo min mogelijk mensen bekend te maken. Uw eigen opslagruimte is beveiligd met een stevig slot dat u koopt bij aanvang van de huur. Het slot blijft uw eigendom en daarom heeft alleen u er de sleutels van.

Roken verboden

In onze vestigingen mag niet worden gerookt en is open vuur verboden

Verhuisdozen tijdelijke opslag

Uw spullen wilt u veilig en goed verpakt opslaan en daarom zijn er in elke vestiging stevige verhuisdozen verkrijgbaar. 10 stuks voor € 17,50 & 20 stuks voor € 32,50.

Weet u niet welk materiaal u het best kunt gebruiken voor de veilige opslag van uw spullen? De medewerkers van uw Easybox®-vestiging adviseren u graag. En bekijk ook eens onze 10 tips voor tijdelijke opslag. Nieuwe spullen verhuizen of opslaan, regelmatig heeft Easybox® aantrekkelijke aanbiedingen van bijvoorbeeld verhuisdozen. Vraag ernaar in uw Easybox® vestiging!

Opslagruimte op maat

De standaard formaten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2. De ruimten kunnen worden voorzien van archiefrekken. De units zijn droog, stofvrij en indien nodig verwarmd. Specifieke wensen m.b.t. de grootte en/of inrichting van de box zijn altijd bespreekbaar.

Garageboxen

Naast de standaard opslagruimten zijn enkele garageboxen beschikbaar. Interesse? Neemt u dan contact op met een van de Easybox vestigingen.

Transport

In de opslaghal staan transportwagens klaar, waarop u uw spullen kunt overladen en naar uw box kunt vervoeren.

Toegang en veiligheid

Met uw persoonlijke pincode heeft u elke dag van 06.00 uur – 23.00 uur toegang tot uw box. Een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt ervoor dat alleen u (en eventueel andere geregistreerden) bij uw box kunt. De beveiliging en bewaking staan continu paraat. Wilt u ter plaatse iets vragen? De receptie staat van 10.00 tot 17.00 uur tot uw beschikking.

Extra mogelijkheden

Gaat u verhuizen? Wilt u een kleine inboedel tijdelijk opslaan? Bij Easybox kunt u ook grotere opslagruimten huren. Net zo eenvoudig en zonder al te veel kosten. Neem hiervoor contact op met Easybox.

Wist u dat u bij Easybox voordelig verhuisdozen kunt kopen?

We bieden u niet alleen de voordeligste & klantvriendelijkste opslagruimte in uw regio maar kunnen u ook de goedkoopste verhuisdozen leveren! We zijn gegarandeerd voordeliger dan elke bouwmarkt in uw regio! Bij Easybox kosten verhuisdozen slechts: € 1,95 per stuk, € 17.50 per 10 stuks en € 32.50 per 20 stuks! Het gaat dan natuurlijk om stevige en degelijke kartonnen dozen. De afmeting is 56 cm x 32 cm x 35 cm (ofwel 60 liter) en de doos is stapelbaar tot wel 6 hoog! Verhuisdozen zijn te kopen en af te halen op al onze locaties!

Informatie & Tips

Het laatste nieuws over Easybox en informatie & Tips over goede degelijke maar betaalbare opslagruimte huren!

Tuinhuisje wordt (thuis)werkkamer

Helaas leven we momenteel in bizarre tijden waarin het coronavirus een grote impact op ons leven heeft. Onze dagen zien er anders uit dan anders en het […]

Hoe Easybox Ridderkerk hielp bij een scheiding

Op onze website heeft u al verschillende redenen kunnen lezen waarom mensen een opslagruimte huren bij Easybox. De meeste redenen zijn allemaal positief, zoals de verbouwing van […]

Hoe Easybox Breda een echtpaar hielp verhuizen naar hun droomhuis

De woningen op de woningmarkt zijn nog nooit zo in trek geweest als nu. Huizen vliegen als warme broodjes over de toonbank en vaak voor zelfs meer […]