• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Amersfoort

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Amersfoort

Opslag in Amersfoort: goed bereikbaar door centrale ligging!

offerte aanvragen

In het centrum van het land, in Amersfoort heeft Easybox ook een geschikte locatie voor opslagruimte. Het complex in Amersfoort is heel groot en bevat ontzettend veel opslagruimtes. Daarom zal er altijd voldoende ruimte zijn om uw spullen op te slaan. U kunt voor langdurige opslag, maar ook voor tijdelijke opslag in Amersfoort terecht. De boxen hebben zeer gevarieerde afmetingen en kunnen aangepast worden naar uw eisen. Tevens is de opslagruimte in Amersfoort door haar centrale ligging uitstekend bereikbaar!


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: Bram
Review geplaatst op:
Onderwerp: Amersfoort
Beoordeeld met:

vriendelijk & attent geholpen , ze denken echt mee met je , mooie vestiging

Auteur: piet
Review geplaatst op: 18 augustus 2018
Onderwerp: Amersfoort
Beoordeeld met:

vindt het een geweldig bedrijf

Auteur: coen
Review geplaatst op: 18 juli 2018
Onderwerp: Amersfoort
Beoordeeld met:

gewoon op alle punten tevreden!

Voordelen van opslag in Amersfoort

Zoals iedere Easybox vestiging heeft de opslagruimte in Amersfoort u een uitstekende service te bieden: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om te zorgen dat u gemakkelijk uw spullen op kunt slaan. Onderdeel van onze service is ook dat u, indien gewenst, advies kunt krijgen over de keuze van een opslagruimte. Ook geldt het Easybox-principe ‘hoe langer u huurt, hoe groter uw voordeel’ in deze vestiging. Verder behoren een gratis hangslot en gratis verhuisdozen tot het pakket dat Easybox u te bieden heeft.


De afmetingen van de opslagruimte in Amersfoort

De boxen in de opslagruimte in Amersfoort hebben afmetingen tussen de 1 en 50 m2. Eventueel kunnen de ruimten worden voorzien van archiefrekken, zodat u uw spullen nog gemakkelijker en beter georganiseerd kunt opslaan! Wij garanderen droge units, die tevens stofvrij zijn en, indien nodig, verwarmd. Uiteraard is het altijd mogelijk om specifieke wensen met betrekking tot de grootte en afmetingen van de boxen te bespreken. U kunt overigens altijd overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte. Tijdelijke opslag in Amersfoort kan ook in één van onze garageboxen. U kunt hier meer informatie over krijgen indien u contact opneemt met onze vestiging.Bereikbaarheid en openingstijden van de opslagruimte in Amersfoort

De vestiging is gelegen aan de rand van Amersfoort, op de Basicweg 16g, op een industrieterrein en is gemakkelijk te bereiken via de A28 en A1. Ook bevindt station Amersfoort Schothorst zich dichtbij deze Easybox-vestiging. Uw persoonlijke opslagruimte in Amersfoort is 7 dagen per week bereikbaar: met uw persoonlijke pincode kunt u tussen 06:00-23:00 uur toegang krijgen tot uw box.

Omdat alleen u over deze pincode beschikt, garandeert Easybox niemand anders bij uw box komt. De opslagruimte in Amersfoort heeft transportwagens klaar staan, waarmee u uw spullen kunt vervoeren. De opslag in Amersfoort is goed beveiligd door bewaking op locatie. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de receptie, die open is van 10:00 tot 17:00 uur. 

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Amersfoort

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.