• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Contact

 Home / Contact

Of u nu ruimte nodig heeft om extra gereedschap en apparatuur op te slaan, een plek zoekt voor seizoensgoederen of een opslagruimte voor promotiematerialen; Easybox® biedt de perfecte opslagoplossing voor uw bedrijf. U vindt onze droge, schone en veilige opslagruimtes in geheel Nederland. Wij bieden opslagruimtes die zeer geschikt zijn voor bedrijven. Uw opslagruimte is toegankelijk van 6 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds, 7 dagen per week.

 

Wij bieden:

  • Compleet aanbod van opslag-oplossingen voor kleine bedrijven tot grote multinationals
  • Veilige en flexibele opslagoplossingen
  • Geventileerde & Verwarmde opslagruimte
  • Vestigingen in geheel Nederland
  • 20% korting op de huur van uw box!

Bedrijven hebben vaak opslagruimte nodig. Of u nou een multinational bent of een ZZPer; Easybox® is een betrouwbaar self storage bedrijf dat u flexibele en veilige opslag biedt die aan uw wensen voldoet.

Onze vestigingen zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Daarnaast worden al onze vestigingen bewaakt door videocamera's op strategische plekken. Alleen u of uw gemachtigde heeft toegang tot uw opslagruimte middels een persoonlijke pincode.

 

Welke zakelijke oplossingen zijn er?

Voor kleine, middelgrote, grote en internationale bedrijven hebben wij een breed aanbod aan opslagruimtes: van ruimtes zo groot als een kast tot opslagruimtes voor grote voorraden en goederen op pallets.

Onze opslagruimtes zijn makkelijk toegankelijk. We hebben ook opslagruimte buiten het gebouw waarbij u met uw auto of vrachtwagen tot aan de opslagruimte kunt rijden en we hebben opslagruimtes binnen het gebouw. U kunt geventileerde opslagruimte huren om uw goederen tegen vocht en vorst te beschermen. Bedrijven gebruiken opslagruimte bij Easybox® bijvoorbeeld om promotiematerialen op te slaan, maar ook winkelvoorraad, archieven, onderdelen en kantoorapparatuur maar denkt u ook aan relatiegeschenken of kerstpakketten!

 

Hoe makkelijk is het om opslag te huren?

Easybox® begrijpt hoe belangrijk veilige en flexibele opslag is voor bedrijven en daarom zorgen wij dat het makkelijk is om opslagruimte te huren. Zoek de dichtstbijzijnde Easybox®-vestiging op de vestigingen pagina met al onze vestigingen in Nederland. U ziet de beschikbare opslagruimtes in de vestigingen bij u in de buurt. Kies een ruimte en vul het formulier in om de ruimte te reserveren; wij nemen contact met u op. Reserveren is gratis en zonder verplichting.  Als u niet zeker weet hoe groot de opslagruimte moet zijn, gebruik dan de ruimtecalculator om de juiste maat te kiezen.

Bekijk alle tijdelijke opslag aanbiedingen bij Easybox! Druk hier voor de aanbiedingen!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.