• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Arnhem

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Arnhem
offerte aanvragen

Tijdelijk Opslag in Arnhem huren

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Arnhem? Dan bent u bij Easybox aan het juiste adres! Ook bij deze vestiging profiteert u van optimale service en gemak. In de gemeente Arnhem beschikken wij over meerdere opslagruimtes die beschikbaar zijn voor tijdelijke opslag. Wilt u een opslag huren voor langere tijd? Dan is Easybox zeer geschikt voor u. Hoe langer u bij Easybox huurt, des te groter uw voordeel!


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: Josias
Review geplaatst op:
Onderwerp: Apeldoorn
Beoordeeld met:

mooie locatie , royaal van opzet en een erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Auteur: Hannelore
Review geplaatst op:
Onderwerp: Apeldoorn
Beoordeeld met:

super schone vestiging met verzorgde boxxen , goeie prijs

Auteur: jan
Review geplaatst op: 23 augustus 2018
Onderwerp: Apeldoorn
Beoordeeld met:

veilige opslag met fijn personeel, aanrader!

Inrichting van de opslag in Arnhem

In Arnhem is Easybox in het bezit van verschillende ruimtes. Deze variëren allemaal van één tot 55 m³  meter. Zo is er voor ieder wat wils! De ruimtes kunnen tevens worden voorzien van archiefrekken die ervoor zorgen dat u een overzicht krijgt van de spullen die u wilt opslaan in de ruimte.

De units zijn daarbij goed beveiligd, uitgesloten van vocht, verwarmd en zijn altijd stofvrij. Er is dus altijd een ruimte die past bij u en uw toebehoren. Als u nog andere specifieke wensen of vragen heeft over de ruimte dan kunt u altijd bij ons terecht. U kunt dan contact opnemen met ons via de mail of u kunt langskomen op de vestiging zelf.


Bereikbaarheid

De locatie in Arnhem is goed bereikbaar voor iedereen in de omgeving. De opslagruimtes bevinden zich op het industrie terrein de Overmaat 1 waardoor deze bereikbaar zijn voor mensen binnen en buiten de stad. De locatie ligt naast de autobaan N 325 waardoor u er met de auto gemakkelijk kunt komen. Ook met het openbaar vervoer is de ruimte gemakkelijk bereikbaar. Als u interesse heeft in het huren van een of meerdere boxen dan kunt u contact opnemen met onze vestigingen.


Openingstijden en beveiliging in Arnhem

De opslagruimtes zijn dagelijks geopend van 06.00 tot 23.00 uur. U kunt dus bijna altijd terecht bij uw ruimte. U ontvangt een persoonlijke code waarmee u op deze tijden toegang heeft tot uw toebehoren. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen andere mensen toegang hebben tot uw box. De receptie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Met vragen of opmerkingen over de ruimtes kunt u hier terecht.

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Apeldoorn

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.